Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Installed Mode

All technical things related to the installed mode 
Subject Views Posts Last Post

front audio jack not working

by dsuresh
1,632 3 12/21/2010 11:58PM
Last Post by dsuresh

Where is the GUI after installing Elive on my Hard drive?

by xcwilson
2,068 1 12/19/2010 09:57PM
Last Post by xcwilson

Is it possible to upgrade from Gem to Topaz?

by atari130xe
2,087 1 12/13/2010 08:44AM
Last Post by atari130xe

Intel_agp driver

by morpheus21
2,916 2 10/26/2010 09:03AM
Last Post by gelo

temperature control

by ndegekubwa
1,907 3 10/23/2010 11:13AM
Last Post by ndegekubwa

Elive 64bit

by borei
2,310 1 10/12/2010 07:11AM
Last Post by borei

resetting Xine

by leanmoha
1,923 2 10/01/2010 03:36AM
Last Post by Mermouy

Tips please?

by tqk
2,023 9 09/29/2010 12:32AM
Last Post by isc43owen

How best to clean out ELive (suggestions?) please.

by tqk
2,949 3 09/05/2010 04:57AM
Last Post by she_died

Tapping the top of the application window

by ndegekubwa
2,538 11 08/22/2010 02:24PM
Last Post by ndegekubwa

is Ureadahead working with elive Topas

by emka
2,087 3 07/21/2010 05:53AM
Last Post by emka

WLAN Connection breaks after reanimating from sleeping mode

by emka
2,064 1 07/11/2010 09:57AM
Last Post by emka

how to activate network settings to connect to wireless router.

by murx
2,007 2 07/01/2010 03:05PM
Last Post by Jedidyah

No devices detected on Gparted

by Heteroptera
4,290 4 06/30/2010 12:36PM
Last Post by Jedidyah

Windows dont fit

by Sarah
1,861 3 06/26/2010 07:21PM
Last Post by down8ve

Problem with SAMBA

by Porris
1,796 2 06/26/2010 05:10PM
Last Post by LinuxNIT

Twin view in Topaz

by pi3573
1,782 5 06/24/2010 04:29AM
Last Post by down8ve

Update - Elive version confusion ?

by ericc
2,912 5 06/14/2010 10:36AM
Last Post by ericc

eeepc1005

by morpheus21
1,802 2 06/10/2010 09:50AM
Last Post by morpheus21

EeePC 1005 cannot find video card

by morpheus21
2,079 1 06/10/2010 09:45AM
Last Post by morpheus21

How to add more diverse repositories?

by bandario
2,024 2 06/09/2010 04:04PM
Last Post by leanmoha

Banshee 1.5.6 and above

by leanmoha
1,609 2 06/02/2010 10:29PM
Last Post by leanmoha

Installer Module and multi-use

by kiodu
1,981 1 06/02/2010 03:09PM
Last Post by kiodu

Wallpaper freezes Topaz

by Vincente
2,241 1 05/24/2010 03:09PM
Last Post by Vincente

ECOMORPH "how to"

by markyt23
2,058 4 05/22/2010 05:58AM
Last Post by stanca

USB identical to my desktop ... How

by sebrittner
1,707 3 05/18/2010 03:59AM
Last Post by no_user_name

Payment Method?

by arby
2,630 11 05/17/2010 05:48PM
Last Post by GDC

ssh x forwarding to a mac

by dennyC
1,675 2 05/14/2010 05:18AM
Last Post by dennyC

Wine not working

by Komputor
1,499 2 05/09/2010 07:45PM
Last Post by Komputor

USB disk locked under Thunar

by sebrittner
1,748 3 05/09/2010 12:48AM
Last Post by Komputor

Installation

by Epiphone
2,008 2 05/06/2010 02:34AM
Last Post by AlexAnteMachina

Flooded "others" menu section

by Jeff91
3,368 3 04/23/2010 10:16AM
Last Post by Jeff91

Audio don't work, internet don't work, can't mount second hard drive...

by andreynazarov
1,770 2 04/20/2010 01:11PM
Last Post by blackbelt_jones

Video capture software

by sebrittner
1,788 2 04/20/2010 12:54PM
Last Post by Squirrel

SUN Virtualbox Installation

by erremme
3,159 15 04/16/2010 05:24AM
Last Post by Squirrel

Fglrx drivers

by Taz62
2,152 3 04/13/2010 11:21PM
Last Post by Taz62

Application Installer

by Komputor
2,559 3 04/04/2010 08:05AM
Last Post by Komputor

Steps for Installation...

by navegantE
2,230 3 04/03/2010 11:43AM
Last Post by pichifrias

Wallpaper

by Komputor
1,781 8 04/02/2010 06:44PM
Last Post by Komputor

Anyone tried to install Enna?

by leanmoha
1,944 1 03/29/2010 09:44AM
Last Post by leanmoha

disappointment 4 paying !

by kaja
2,298 6 03/29/2010 09:34AM
Last Post by leanmoha

1.9.. Zeitgeist doesn't save keybd for Sweden or Norway

by newbody
2,420 23 03/26/2010 05:25AM
Last Post by newbody

Croatian keyboard

by hvencl
2,508 1 03/25/2010 03:08PM
Last Post by hvencl

Screengrab addon or plugin in Iceweasel, how do I get one?

by newbody
1,776 6 03/24/2010 03:50PM
Last Post by leanmoha

Mouse/Cursor not working after the "fine tuning".

by newbody
2,223 8 03/24/2010 03:43PM
Last Post by leanmoha

icons & minimized windows

by ndegekubwa
1,763 4 03/24/2010 09:08AM
Last Post by leanmoha

How can I stop elive from syncing the RTC on halt???

by jtwdyp
2,338 3 03/23/2010 04:39AM
Last Post by jtwdyp

where is the URL to donate and get the code to install elive?

by gabak
1,715 3 03/18/2010 05:54PM
Last Post by gabak

Reiser4 Advice

by down8ve
1,704 3 03/14/2010 04:59AM
Last Post by DronAn

Would prior donation work with new install?

by scarpenter
1,491 2 03/13/2010 11:51AM
Last Post by Squirrel

payment for installer module

by mnzt42yd
2,437 2 03/13/2010 07:12AM
Last Post by leanmoha

MySQL

by leanmoha
1,640 3 03/12/2010 10:05AM
Last Post by leanmoha

Title Bar... Gone

by Relentless
1,620 3 03/06/2010 12:56AM
Last Post by Lork Scorguar

Music-Visualisation as seen in the video

by pendulum
1,588 3 03/05/2010 11:05AM
Last Post by Lork Scorguar

Playonlinux

by leanmoha
2,783 4 02/16/2010 02:47PM
Last Post by leanmoha

booting stopped for fsck failed

by adhikariindia
1,799 1 02/15/2010 06:28PM
Last Post by adhikariindia

eLive boot problem(HP laptop)

by jerry95
1,734 3 02/04/2010 03:36AM
Last Post by Lork Scorguar

How Can I Delete or Add Icons to the Bar?

by wmichaelb
1,631 4 02/03/2010 06:37AM
Last Post by stanca

Which Repositories Are Good for 1.9.x?

by LaneLester
1,860 7 01/29/2010 12:48PM
Last Post by Mermouy

Errors on Hard Drive

by idio
1,858 4 01/29/2010 12:25PM
Last Post by Mermouy

Elive slugish

by Plume
1,551 1 01/28/2010 09:56AM
Last Post by Plume

1.9.57 Observations

by LaneLester
1,446 3 01/27/2010 04:30AM
Last Post by LaneLester

How to Add to the Bar Programs Not in the Menu?

by LaneLester
1,541 4 01/18/2010 05:14PM
Last Post by LaneLester

Booting iMac from USB Flash Drive?

by loukingjr
1,628 2 01/18/2010 01:56PM
Last Post by Lork Scorguar

ecomorph module: scale plugin does not activate using key bindings

by idimitriadis
1,662 2 01/16/2010 02:23AM
Last Post by idimitriadis

How I do recover my password?

by atari130xe
1,695 5 01/10/2010 12:03PM
Last Post by Squirrel

Printer server, windows, linux

by Aiace
1,725 5 01/09/2010 08:18PM
Last Post by Multiuser

Version 1.9.54: Icon Selector Doesn't Work in Desktop Entry Editor

by LaneLester
1,450 2 01/08/2010 09:42AM
Last Post by Mermouy

upgrade Gem 1.0

by ska
2,663 8 01/04/2010 12:39PM
Last Post by Mermouy

install software after 1.9.54 upgrade?

by genesius
1,557 4 01/04/2010 12:26PM
Last Post by Mermouy

Haw to change language?

by bravo8
1,487 2 01/04/2010 12:20PM
Last Post by Mermouy

Repository Program?

by LaneLester
1,337 3 01/04/2010 12:05PM
Last Post by Mermouy

what is wrong with my install?

by rob364
1,618 3 01/04/2010 11:52AM
Last Post by Mermouy

How to change the clock?

by joaorafaeldp
1,674 3 12/10/2009 01:40PM
Last Post by Agust

xdmcp en entrance

by kor
1,684 2 12/07/2009 02:42PM
Last Post by Thanatermesis

No boot splash after update

by lechuza
1,344 3 12/02/2009 05:56AM
Last Post by lechuza

Problem with menus

by christoxl
1,354 2 12/02/2009 03:31AM
Last Post by Lork Scorguar

Login loop

by ravendove
1,752 1 12/01/2009 08:26AM
Last Post by ravendove

no mah-jong in menu

by Rita G.
1,246 2 11/29/2009 09:10AM
Last Post by jtwdyp

Wireless Network Authentication Protocol Help

by leanmoha
1,762 1 11/28/2009 08:52AM
Last Post by leanmoha

Compose key doesn't seem to work

by brunod
1,470 2 11/22/2009 02:20AM
Last Post by brunod

bootable e-live pendrive

by adhikariindia
2,377 5 11/21/2009 03:50AM
Last Post by Lork Scorguar

Driver support

by i_rakov
1,567 5 11/18/2009 08:09PM
Last Post by i_rakov

apt-get install lyx FAILED...

by jtwdyp
2,748 7 11/18/2009 08:25AM
Last Post by jtwdyp

keyboard centric e17 user: need advise to install & config elive 1.0

by jtwdyp
2,463 2 11/14/2009 04:00PM
Last Post by jtwdyp

I can't make the install to HDD

by dytter28
1,603 5 11/01/2009 05:18AM
Last Post by AlexAnteMachina

New install methold

by Roger Calver
1,469 2 10/26/2009 07:52AM
Last Post by klamath

Entrance theme location?

by genesius
1,467 2 10/25/2009 11:02PM
Last Post by Agust

The new filesystem types

by stanca
1,427 5 10/25/2009 01:05PM
Last Post by stanca

upgrade

by klamath
1,470 5 10/24/2009 10:20AM
Last Post by stanca

Accessing Remote Files

by davec51
1,444 8 10/20/2009 07:48AM
Last Post by Thanatermesis

Downloading Themes from the Settings Panel

by duhclown
1,455 1 10/20/2009 01:58AM
Last Post by duhclown

Just doing an update and...

by duhclown
1,541 1 10/20/2009 01:39AM
Last Post by duhclown

can't boot in elive

by Dogs1985
1,129 2 10/20/2009 12:35AM
Last Post by duhclown

Only Elive 1.9.31 works for me

by Goer
1,536 1 10/18/2009 02:57PM
Last Post by Goer

Boot option : edd=off

by Dji_Pih
2,191 3 10/16/2009 09:18AM
Last Post by Dji_Pih

desktop switch on mouse movement?

by kbeals
1,262 3 10/09/2009 09:55AM
Last Post by kbeals

MOUSE SCROLL RATE ELIVE

by ifys
1,208 2 10/08/2009 06:26AM
Last Post by stanca

"fine-tuned" box

by Rita G.
1,413 4 10/06/2009 03:37PM
Last Post by Rita G.

Can't login

by Lordwalden
1,273 6 10/05/2009 10:06AM
Last Post by Lordwalden