Welcome! Log In Create A New Profile
We moved to this Improved Forum!







Do not use this old forum, we MOVED to here!

Advanced

Iceweasel and Flash. Not working after update

Posted by gregb49 
This forum is currently read only. You can not log in or make any changes. This is a temporary situation.
Iceweasel and Flash. Not working after update
November 17, 2008 06:49AM
I cannot seem to get Adobe Flash player working after an elive update. I've tried:

..installing both the free and non-free versions thru Synaptic and using the flash .deb package with dpkg.

..Deleting and reinstalling Iceweasel and flash through synaptic.

..copying the libflashplayer.so into /usr/local/Iceweasel/plugins

but all to no avail.
Is anyone else having this problem or know of a solution? Greg
Re: Iceweasel and Flash. Not working after update - Solved
November 23, 2008 05:21AM
Steps taken
1. Update from 1.9.02 to elive_1.9.16_unstable. No success.

2. completely remove flash non-free through synaptic (not sure if this was necessary.

3. Follow steps from [wiki.debian.org], in a Root Terminal, which were:

Quote

How to install flashplugin-nonfree :
<br><br>
apt-get update<br>

apt-get install flashplugin-nonfree<br><br>


How to update flashplugin-nonfree :<br><br>

apt-get update<br>

apt-get upgrade<br><br>


How to update the Adobe Flash Player :<br><br>

apt-get update<br>

apt-get --reinstall install flashplugin-nonfree

Shut down Iceweasel and restart, and suddenly I can play Youtube videos again. Hope this helps someone, even if not all the steps that I took were necessary. Greg