Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Repository problems

Posted by Sigma 
Repository problems
November 01, 2014 01:51PM
Hi,

I'm just install Elive.
When I do "apt-get update" I have some error message with us.repository.

The main, elive, efl, games, ports, drivers, tests, multimedia, packages are not found (404 not found)

I ran the script before the update.

My both line on source.list is :
deb [us.debian.elivecd.org] lenny main contrib non-free
deb [us.repository.elivecd.org] lenny main elive efl games ports drivers tests multimedia


Whats append ?

Thanks.
Re: Repository problems
November 02, 2014 03:27AM
Hi Sigma , Lenny ? , are currently is working with wheezy!!! , no ?

Greetings.
Agust

Linux user # 461797
Elive user since 2006
Re: Repository problems
November 02, 2014 11:55AM
Hello, tanks for the response.

I've just change the lenny by wheezy and i have same problem.

I'll do a repair and give a feedback.

EDIT : No reparation found for repository...



Edited 1 time(s). Last edit at 11/02/2014 12:03PM by Sigma.
Re: Repository problems
November 02, 2014 12:16PM
Ok it's working with :

deb us.debian.elivecd.org lenny main contrib non-free
deb us.repository.elivecd.org lenny main elive efl games ports drivers tests multimedia

I have the Debian 5.0... it's the CD version...

A normal apt-get dist-upgrade is ok for upgrade the version ? And is it recommended ?



Edited 1 time(s). Last edit at 11/02/2014 12:17PM by Sigma.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login