Welcome! Log In Create A New Profile
We moved to this Improved Forum!







Do not use this old forum, we MOVED to here!

Advanced

Function Mute Does not work with Elive 2.0

Posted by Jeff91 
This forum is currently read only. You can not log in or make any changes. This is a temporary situation.
Function Mute Does not work with Elive 2.0
March 19, 2010 12:37PM
Howdy All,

I have a Sager laptop and my function volume up/down keys work fine but the mute key does not. Anyone know if there is an easy solution to this?

Regards,
~Jeff
Re: Function Mute Does not work with Elive 2.0
April 25, 2010 06:16PM
[forum.elivecd.org]

Acer Aspire 5715Z

$HOME/.xbindkeysrc

#play-pause música
"remoot playpause"
m:0x10 + c:162

#stop música
"remoot stop"
m:0x10 + c:164

#anterior-pista música
"remoot prev"
m:0x10 + c:144

#siguiente-pista música
"remoot next"
m:0x10 + c:153

#subir volumen
"amixer sset Master 5%+"
m:0x10 + c:176

#bajar volumen
"amixer sset Master 5%-"
m:0x10 + c:174

#silencio
"remoot mute"
m:0x0 + c:160

##################################
# End of xbindkeys configuration #
##################################



Edited 1 time(s). Last edit at 04/25/2010 06:23PM by gomalaca.
Re: Function Mute Does not work with Elive 2.0
April 29, 2010 02:17AM
Ahh, thanks for the suggestion - but just one question what package contains "remoot" command? It keeps coming up as unknown

~Jeff
Re: Function Mute Does not work with Elive 2.0
April 29, 2010 03:47PM
Jeff91 Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ahh, thanks for the suggestion - but just one
> question what package contains "remoot" command?
> It keeps coming up as unknown
>
> ~Jeff


[www.remoot.org]

[forum.elivecd.org]